Praktiske oplysninger ang. tilmelding

Workshops koster 150 kr. og foregår på eller fra Sønderho Skole lørdag fra kl. 13 til ca. 17. Fra kl. ca. 12:30 tilbydes der på Skolen forskellige drikkevarer.
Tilmelding til workshops på hjemmesiden lukker fredag. d. 09. september kl. 12.00.
Du kan dog stadig, tilmelde dig op til workshops start, ved at kontakte Hanne Jensen her. Såfremt der er flere ledige pladser.

Workshops

Sus i skørt og klæder

Kis Sharasuvana, en af vore allerbedste danseinstruktører, vil igen i år på bedste vis sætte jer ind i trinene til vore specielle lokale danse sønderhoning, fannik og rask. Der behøves ikke andre forudsætninger end lysten til at lære dansene. Musikken vil Dorte Uhrbrand og måske flere stå for. Til slut danses der til deltagerne i workshoppen i Fanømusik. Bliv evt. inspireret ved Fanøballet fredag aften i Sønderho Forsamlingshus, og brug de nylærte færdigheder ved Fanøballet i Strien lørdag aften. 

Hjertespil

Ole Mouritzen (harmonika) og Tove de Fries (violin) vil i år stå for nogle timers præsentation af og introduktion til Fanømusikken. Denne eftermiddag er specielt henvendt til dig der er nogenlunde fortrolig med dit instrument og har lyst til at arbejde med Fanøs unikke, lokale musiktradition. Vi arbejder gehørbaseret og går langsomt frem i de traditionelle tonearter G og D. Alle instrumentgrupper er velkomne. Grundlaget for eftermiddagen er den traditionelle tilgang til Fanømusikken.

Til slut spilles der til dans med deltagerne I danseworkshoppen.

Fanø er andet end musik

Også i år vil Søren Vinding øse af sin store viden om Fanøs natur og bykultur på en fortællevandring i og omkring Sønderho. Øens natur og ikke mindst bymiljøer er specielle og meget velbevarede. Sønderho blev for få år siden kåret til Danmarks smukkeste landsby. Deltagerne mødes ved Sønderho Skole, hvor der også afsluttes – måske til en forfriskning.

 

Alle workshops foregår på/fra Sønderho Skole fra klokken 13:00.

Senest ændret mandag, 29 May 2017 12:59