Koncert & bal med Mads Hansens Kapel

LØRDAG D. 5. MARTS PÅ HUSET I ESBJERG

FRI ENTRE!

Godtfolk er rykket til hovedlandet for at genstarte folkemusikscenen i Esbjerg. Vi har få lov til at være i det legendariske "HUSET", hvor også medlemmerne af aftenens orkester har spillet kilometervis af polkaer til "Folk Jam på Huset". Til årets Godtfolk festival gav de en forrygende koncert, hvor de i den grad satte gang i stemningen på festivalen. 

Mads Hansens Kapel er et ungt og kreativt pust over det danske musikmiljø. Bandets medlemmer har rødder i vidt forskellige genrer, men finder sammen om en fælles kærlighed til den danske traditionsmusik og fornyelsen af den. Kapellet har siden deres dannelse i 2015 spillet et væld af koncerter – i udlandet såvel som herhjemme. Fra traditionelle baller for folkedansere til gadefesten Distortion for festglade unge københavnere.

Deres lyd er drevet af energi, frækhed og en veludviklet humoristisk fingerspitzgefühl. Kapellet er noget, man skal opleve for at forstå.
Råswingende, solidt favnende og hæsblæsende er kun få farver på den pallet, Mads Hansens Kapel maler med. Men Kapellet har også en blød side.
Check også deres videoer ud på www.madshansenskapel.dk, så får du et billede af, hvem Kapellet er, og hvad de kan.
 

Line up:

Martin Strange Lorenzen - klarinet & tramp

Jonas Lærke Clausen - violin

Emil Ringtved Nielsen - bas

Sebastian Boesgaard Bloch - guitar & mundharmonika

Julian Svejgaard Jørgensen - klaver

 

Arrangementet er støttet af Esbjerg Kommune