Floating Sofa Quartet - Godtfolk 2019

Floating Sofa Quartet

søndag d. 15. september kl. 14:00 - Nordby Kirke

Til Godtfolks traditionelle stemningsmættede afslutning i Nordby Kirke har vi inviteret denne dansk-svensk-finske kvartet. Det har været muligt trods medlemmernes travlhed med deres øvrige engagementer, herunder Mads Kjøller-Henningsens sommerkoncerter med Lars Lilholt Band.
Floating Sofa Quartet er et yngre nutidigt internordisk folkemusikorkester, som med sin særlige instrumentsammensætning fremfører håndspillet musik med en duft af dugmættede fyrretræer, salte søbriser og friskbrygget kaffe, som de selv beskriver det. Repertoiret er en afstemt blanding af egne kompositioner og traditionelle stykker fra medlemmernes respektive hjemlande. Den musikalske blanding spænder fra smukke melodier med appel til følelserne til livlige og pågående dansestykker med kroppen som modtager, tilsat kvartettens personlige og interessante harmonier. Det hele fremføres med spilleglæde, intensitet, humor og den varme lyd af akustiske træinstrumenter – og med musikernes særdeles fine musikalske kompetencer. Det er folkemusik i koncertform på højeste niveau. 
Forestil jer, at de hårde kirkebænke er bløde sofaer, læn jer tilbage, og nyd Mads Kjøller-Henningsen (træfløjter, svensk sækkepibe), Leija Lautamaja (trækharmonika, harmonium), Clara Tesch (violin) og Malte Zeberg (kontrabas).