Perry Stenbäck - Godtfolk 2019

Perry Stenbäck

fredag d. 13. september kl. 21:30 - Sønderho Forsamlingshus

Den svensk/danske guitarist og sanger Perry Stenbäck er ikke hvem som helst. Han har gennem årene forkælet et utal af sangere og musikere med sit unikke guitarspil, herunder Sebastian, Alan Olsen og Erann DD og har som studiemusiker deltaget på mere end 150 indspilninger. De senere år har han også optrådt med sit eget Dekadansorkestern.
Man skal være en forhærdet sjæl for ikke at blive både berørt ved og benovet over Perry Stenbäcks personlige fortolkninger af de svenske visemestre med særlig fokus på Cornelis Wreeswijk, for ikke at nævne hans egne sange. Det hele fortolkes med et godt stænk jazz og blues. Såvel hans insisterende indlevelse som hans fremragende guitarspil med Dekadansorkesterns voldsomt velspillede akkompagnement, er en oplevelse, som mange vil lægge meget til side for og rejse langt efter.
Man skal være varsom med at lægge for meget i anmeldelser, men disse anmelderord rammer ikke helt skævt: ”Stille og roligt, idiotisk musikalsk, dovent swingende, dejligt dynamisk og først og fremmest vanvittigt velspillet og –sunget.”
Udover Stenbäck består orkestret af Naja Storebjerg (kor, Keys, glockenspiel m.m.), Christine Dueholm (trommer, kor) og Henrik Kunz (kontrabas, kor). 
Perry Stenbäck & Dekadansorkestern kan kun blive en intens oplevelse.