Rebbeka Thornbech - Godtfolk 2019

Rebbeka Thornbech

lørdag d. 14. september kl. 20:00 - Fanø Krogaard

Rebekka Thornbeck er en af de lovende unge countrysangerinder der arbejder for at få fodfæste. Hun fanger publikum, selv da Rebekka og band en regnvåd lørdag under Tønder Festival, hvor hun stod med sit enorme orkester klemt inde i en lille container scene underfor festivalpladsen, og kæmpede mod lyden fra de store scener. Til trods for de ret hårde odds måtte publikum bøje sig i støvet for det der kom ud den lille scene. Enormt velspillet country med alle de elementer der hører sig til med bl.a. steelguitar og store vokalharmonier, interessante melodier og gode tekster. Både før og siden har Rebekka og hendes følgesvende spillet på både små og store scener herhjemme og man kan helt sikkert glæde sig til et power house af gospel, country og bluegrass krydret med nordisk sangskriver tradition fremført af et solidt live orkester. 
Rebekka har 3 albums med i bagagen og en række EPer som tager udgangspunkt i hendes liv og opvækst. Sangskrivningen bygger, med hendes egne ord, videre på traditionerne skabt af Emmylou Harris, Dolly Parton og Gillian Welch for damernes vedkomne, men også Dylan og McCartney er blandt inspirationskilderne. 
Bandet der kommer for at gøre jer bløde i knæene består af Rebekka Thornbech (vokal og guitar), Hannah Sommer (vokal og mandolin), Emma Sommer (vokal, mundharmonika og percussion), Per Soulgaard (vokal og bas) og Flemming Danielsen (Guitar og lapsteel).