VELKOMMEN TIL GODTFOLK FESTIVAL

ÅRETS FESTIVAL AFHOLDES D. 11. - 13. SEPTEMBER 2020

Billetter kommer til salg d. 1. marts 2020 på Tikkio

Koncerter og baller

Godtfolk 2020

Programmet vil løbende blive annonceret, men musikken på GODTFOLK festival 2020 vil komme til at afspejle, at det har været vigtigt for os, at både den traditionelle instrumentale folkemusik, og ”folk singer” traditionen er repræsenteret. Vi vil også gerne prøve at udfordre jer lidt, så der i år også vil være fokus på folkedans og musik, der ikke normal falder i kategorien “folkemusik”.
Festivalen flytter i år ud på Farm Rudbeck, hvor der bliver fuld knald på hele weekenden! Programmet kommer til at bestå af 3 koncerter og et bal fredag, fuldt program lørdag, hvor der dagen igennem kommer til at være koncerter, dans og som noget nyt en videokoncert. Derudover bliver der stadig bal i Sønderho forsamlingshus lørdag aften og forskellige koncerter og workshops i Sønderho by i løbet af lørdagen. Vi lukker festivalen søndag efter morgenmaden med en kirkekoncert i Sønderho kirke.
Som noget nyt vil der køre shuttle busser hele weekenden, så man kan komme frem og tilbage mellem Nordby og Sønderho. For de der kommer udenøs fra, og gerne vil overnatte, ligger Sønderho Camping under 1 km fra Farmen. Hvis man ikke er til camping er der rig mulighed for hotel, sommerhus eller bed and breakfast både i Sønderho og Nordby.
Vi kan igen i år være taknemmelige over, at vores sponsorer bakker op om festivalen, og at den trofaste skare af frivillige endnu engang møder op. Uden dem, var der ikke nogen festival.
Vi glæder os til at give jer nogle spændende, og forhåbentlig uventede musikalske oplevelse, og en fantastisk weekend på Fanø.

Countdown