Godtfolk – nu med festivalcamping

Vi vil i 2024 tilbyde festival camping til festivalens gæster ca. 10 minutters gang fra festivalens venue, Rindby Forsamlingshus og fra Rindby Strand i 4 dage fra torsdag d. 13. juni og til mandag d. 17. juni.

Der bliver sat et begrænset antal campingbilletter til salg, som vil blive tilbudt til festivalgæster som forinden har købt partoutbilletter først. Vi skal have de fornødne godkendelser på plads inden åbner for billetsalget, men forventer at det bliver en formalitet. Har man købt partoutbillet INDEN campingbilletter sættes til salg, så vil man altså  have fortrinsret til køb af camping.

Vi har oprettet festivalcamping, da den internationale dragefestival på Fanø falder sammen med Godtfolk Festival. Og der er her fuldt booket allerede nu på mange af øens campingpladser.

Der vil være toiletfaciliteter på campingpladsen, og der kan købes adgang til bad på Rindby Camping, som også har stillet deres jord til rådighed for festival.

 

Lej et sommerhus hos Danibo

Tag vennerne med til Godtfolk og tag et par ekstra feriedage på Fanø og lej et sommerhus. I september er der fuld gang i øens kulturliv, der er sædvanligvis mildt vejr med mange gode solskinsdage.

Vores sponsor Danibo støtter i vid omfang øens kulturliv. Og vi anbefaler selvfølgelig vores gæster, at de lejer sommer hus her. Vent ikke for længe – der er nemlig stor efterspørgsel på deres huse.

Lej et værelse hos Fanø Night & Stay

Leder du kun et værelse med morgenmad, så kan vi anbefale Fanø Night & Stay.  Det ligger ca. 15 min. gang fra henholdsvis færgen og Strien, hvor festivalen afholdes.

Her kan der lejes værelse til 1-4 personer – alle med morgenmad.

Visit Fanø

Der findes også en lang række andre overnatningsmuligheder på Fanø. På Visit Fanø finder du en lang række af dem.

  • Sommerhus
  • Hotel/kro
  • Bed & Breakfast
  • Ferielejligheder
  • Camping

Besøg Visit Fanø for yderligere info. Alternativ kan der også findes andre muligheder på Facebook og på Google.

KOM TIL FANØ

Tag færgen til Fanø. Det er nemt & hurtigt!

TRANSPORT PÅ ØEN

Sådan kommer du til & fra festivalen!

OVERNATNING

Ønsker du at overnatte på Fanø, så er der masser af muligheder.

MAD & DRIKKE

Vi har sørget for mad & drikke under hele festivalen.