Folk Big Band kommer til Godtfolk 2022

15. maj 2022 | Godtfolk 2022

Det nye storspils projekt Folk Big band ligger vejen forbi Godtfolk. Projektet, som er grundlagt af violinisten Annelene Toft Christensen, startede i Odense, men har nu stor succes med at tage rundt i landet i forbindelse med festival og større events, og er gratis at deltage i for alle.

At spille sammen i store grupper kan noget helt særligt. 

Til årets Godtfolk er det kapaciteten Perry Stenbäck, som står i spidsen for Folk Big band. Med hans baggrund i såvel svensk og dansk folkemusik, så er der lagt op til et par intensive timers workshop for de mange deltagere.

 

Godtfolk flytter venue

Godtfolk flytter venue

Årets festival finder sted d. 16. - 18. juni i og omkring Rindby Forsamlingshus også kaldet "Æ beeshus". Vi har igennem et år kæmpet med at finde et sted, hvor vi kan få plads til at sætte en teltscene op og skabe en hyggelig festivalplads, og hvor det er tilladt at...