Koncerter

15. aug 2023 | Koncerter 2023

An Carra

Cafe Nanas Stue, Sønderho
Søndag d. 20. august kl. 20:30
Entré: 50 kr. – Billetter købes i døren
Bordbestilling i forbindelse med spisning før koncerten skal ske ved henvendelse til Café Nanas Stue på:  61 66 05 09.
 
Det skotsk-tyske fusionband, An Carra , spiller traditionel musik fra deres respektive regioner. Bandet blev grundlagt efter at de studerende lærte hinanden at kende på Ydre Hebriderne under deres fælles musikstudier og blev inspireret af den særlige natur og omgivelser. Emilia Marienfeld kommer fra Föhr og bringer det frisiske sprog ind i bandet, Marit Schöpel kommer fra Sydslesvig og Sheena Peteranna fra St. Andrews i Skotland.
De tager de os med på en akustisk rejse til forskellige øer og lande. Deres mål er at dele historier og traditioner i det mangfoldige program og smitte andre med deres spilleglæde og energi. Til koncerten i Sønderho kommer An Carra som en trio.
An Carra har netop udgivet deres første single “Düüsen Miilen Loong”. Sangen er en påmindelse om, at man aldrig bør opgive mennesker, som man holder af, og kærligheden til dem. Stykket er forbundet med den traditionelle gæliske melodi “O gur duine truagh mi”. Det frisiske sprog er en vigtig del af bandet, og med denne første single bevarer og fejrer An Carra mindretalssproget.
Programmet består af skotsk/irsk musik, egne kompositioner samt traditionel musik fra Amerika, Skandinavien og Tyskland.
 
Emilia Marienfeld – Violin, klaver og sang
Marit Schöpel – Trompet, bas og sang
Sheena Peteranna – Sækkepibe og fløjter
 
Koncerten er en del af Roots – et projekt mellem Godtfolk & Fannikerdagene, som skal styrkes fællesskaber om folk, roots- og verdensmusik i Fanø & Esbjerg kommuner
Godtfolk flytter venue

Godtfolk flytter venue

Årets festival finder sted d. 16. - 18. juni i og omkring Rindby Forsamlingshus også kaldet "Æ beeshus". Vi har igennem et år kæmpet med at finde et sted, hvor vi kan få plads til at sætte en teltscene op og skabe en hyggelig festivalplads, og hvor det er tilladt at...

Folk Big Band kommer til Godtfolk 2022

Folk Big Band kommer til Godtfolk 2022

Det nye storspils projekt Folk Big band ligger vejen forbi Godtfolk. Projektet, som er grundlagt af violinisten Annelene Toft Christensen, startede i Odense, men har nu stor succes med at tage rundt i landet i forbindelse med festival og større events, og er gratis at...