Víík kommer til Roskilde og Rudolstadt … og Godtfolk festival

3. jun 2022 | Godtfolk 2022

Roskilde festival har ry for at booke upcomming navne og være DK’s mest progressive festival, og festivalen har blandt andet et samarbejde med Tønder Festival. Til årets Roskilde festival er der igen folkemusik på programmet.

Også udlandet har fået øjne og øre op for Víík’s forrygende koncerter. Således har den store Rudolstadt Festival med sine 300 koncert og 90.000 gæster fået Víík på plakaten til årets festival, der finder sted første weekend juli.

Víík leverede på Folk & fæstival i februar 2022 en forrygende koncert, som i den grad blæste publikum bag over. Med Ingrid Víík i front fik publikum serveret et helstøbt med sange med anekdoter og fine fortællinger, og fulgt til dørs med storspillende band.

Vi er derfor utroligt stolte af, at have Víík på årets Godtfolk festival, hvor du som publikum kan komme helt tæt på og opleve den sprudlende Elisabeth Víík og hendes fantastiske band.

Koncerter

An Carra Cafe Nanas Stue, Sønderho Søndag d. 20. august kl. 20:30 Entré: 50 kr. - Billetter købes i døren Bordbestilling i forbindelse med spisning før koncerten skal ske ved henvendelse til Café Nanas Stue på:  61 66 05 09.   Det skotsk-tyske fusionband, An Carra ,...

Godtfolk flytter venue

Godtfolk flytter venue

Årets festival finder sted d. 16. - 18. juni i og omkring Rindby Forsamlingshus også kaldet "Æ beeshus". Vi har igennem et år kæmpet med at finde et sted, hvor vi kan få plads til at sætte en teltscene op og skabe en hyggelig festivalplads, og hvor det er tilladt at...

Folk Big Band kommer til Godtfolk 2022

Folk Big Band kommer til Godtfolk 2022

Det nye storspils projekt Folk Big band ligger vejen forbi Godtfolk. Projektet, som er grundlagt af violinisten Annelene Toft Christensen, startede i Odense, men har nu stor succes med at tage rundt i landet i forbindelse med festival og større events, og er gratis at...