Godtfolk flytter venue

27. apr 2023 | Godtfolk 2023

Årets festival finder sted d. 16. – 18. juni i og omkring Rindby Forsamlingshus også kaldet “Æ beeshus”.
Vi har igennem et år kæmpet med at finde et sted, hvor vi kan få plads til at sætte en teltscene op og skabe en hyggelig festivalplads, og hvor det er tilladt at spille udendørs livemusik. Nye regler for Esbjerg og Fanø Kommune heldigvis skudt til hjørne i marts, og først da kunne vi gå igang med at booke kunstnere.
Som sidste år er der både partout, dags-, eftermiddag og aftenbilletter. Vi giver frem til 1. maj rabat på 100 kr. på partoutbilletter med rabatkoden “EARLYBIRD23”. Køber du flere partoutbilletter ad gangen, så skal koden tastes et tilsvarende antal gange.
Det endelige program mangler de sidste deltaljer, men du kan se artisterne på vores hjemmeside samt hvilke dage de spiller.
Vi kommer i de kommende uger til at præsentere kunstnerne og meget mere om festivalen, og de nye tiltag krydret med gamle, som vender tilbage. I weekenden er der også international dragefestival, så weekenden er den helt rigtige at opleve et Fanø i fuld flor.

Koncerter

An Carra Cafe Nanas Stue, Sønderho Søndag d. 20. august kl. 20:30 Entré: 50 kr. - Billetter købes i døren Bordbestilling i forbindelse med spisning før koncerten skal ske ved henvendelse til Café Nanas Stue på:  61 66 05 09.   Det skotsk-tyske fusionband, An Carra ,...

Folk Big Band kommer til Godtfolk 2022

Folk Big Band kommer til Godtfolk 2022

Det nye storspils projekt Folk Big band ligger vejen forbi Godtfolk. Projektet, som er grundlagt af violinisten Annelene Toft Christensen, startede i Odense, men har nu stor succes med at tage rundt i landet i forbindelse med festival og større events, og er gratis at...