Bulbul Bird (DK)

Bulbul Bird er en ny og spændende trio, hvor tre unge musikere skaber deres egen musik i en smeltedigel inspireret af den nordiske folk, verdensmusik, rock, jazz og afrobeat. Bandet blev dannet i efteråret 2022, hvor de tre medlemmer mødte hinanden på MGK og fandt et fællesskab i lysten til at skabe deres helt eget univers. Trioen har siden da været utrolig produktiv og brugt tiden på at lave egen musik og spille koncerter på lokale spillesteder.

Asta Buhl har de seneste år udforsket mange musikalske genrer for at kunne opdage nye vinkler, lyde og tilgange til musikken. Asta har især været glad for Afrobeat og musikken fra Vestafrika, og har eksperimenteret med at inkorporere elementer herfra i hendes trommespil oven på en base af rock, funk og jazz. 

 
Emil Brinch har haft en fascination for musik og jazz siden en ung alder. Han begyndte at spille på tangenterne som 8-årig og har siden da videreudviklet sit talent og sin passion for jazz. I de seneste år har Emil Brinch fokuseret på at spille på Hammond orglet, hvor han har fundet sin niche og udviklet sin egen lyd. Hans dedikation og talent har ført ham til anerkendelse i det lokale jazzmiljø, hvor han Martin Schack har været en stor mentor og inspirator.
 
Kasper Busch er en guitarist, der har udviklet sin egen unikke musikalske udtryk på blot nogle få år. Han har hentet inspiration fra bands som Jakob Bro, Little North og Meshuggah, som har bidraget til at forme hans stil. Resultatet er en blanding af elementer fra ambient musik, nordisk musik og tungere riffs, der tilsammen skaber en helt særlig lyd.
 
BulBul Bird er på engang eksotisk og velkendt i deres udtryk, men frem for alt: Helt deres egen. 
 
 

Line up:

  • Emil Brinch – orgel

  • Asta Møller Buhl – trommer

  • Kasper Busch – Guitar