Casper Mikkelsen(DK)

Du kender måske Folk & Fæstival i Esbjerg. Bag den fantastiske festival står ildsjælen, men ikke mindst også trommeslageren, Casper Mikkelsen, som i år gæster Godtfolk med sin LIVE filmkoncert. 

EREMIT // ØRKENVANDRING er en LIVE filmkoncert, der forener levende musik med stemningsfyldtelydmontager og moderne stumfilm. Forestillingen er en musikalsk og visuel personlig opdagelsesrejse, somhylder den inspiration, der kan opstå i ensomhed og afsondrethed. Den kreative energi får frit løb, nårtrommeslageren Casper Mikkelsen i spontan og løssluppen leg udforsker både nære og fjerne afkroge aftrommesættets musikalske formåen i et eksistentielt tigerspring ind i det uvisse.

Casper Mikkelsen komponist, orkesterleder og én af landets mest aktive musikere. Han har således spilletog indspillet med bl.a. Johnny Madsen, Chief1 og er fast medlem af The KutiMangoes, der turnerer flittigt ihele Europa og har vundet 3 Danish Music Award-statuetter.

”Jeg har arbejdet og skabt musik i 28 år og Casper er på min top 5 liste over bedste trommeslagere. Jeg hararbejdet med næsten alle skal det lige tilføjes!
Chief 1, producer
(Ace of Base, Gnags, Lars H.U.G., Michael Learns to Rock, Smokie, Nik & Jay, SanneSalomonsen, Shu-bi-dua, Thomas Blachman, Johnny Madsen, Outlandish m.fl.)

“Trommeslageren Casper Mikkelsen er et talent af de helt store. Han formulerer sig musikalsk med envoldsom eruptiv energi og en legende lethed (…) Det var intet mindre end fantastisk”
Henrik Palle, Politiken

… jeg tog flere gange mig selv i at få gåsehud helt ud i tåspidserne (…) Casper rummer nemlig hele pakken; entusiasme, personlighed, dybde, ydmyghed og talent. Især det sidste kan fremhæves. De ting, han kunneudrette med sine trommer var ikke bare fantastiske; de var inspirerende. Det føltes som om, at alt hvad han foretog sig kom direkte fra hjertet”
Kira Lengies, 3B, RYBNERs Gymnasium

“Publikum fik en vandring i en helt ny lydoplevelsesform, og kunne igen og igen, finde vejen gennem stærke,bevægende og smukke improvisationer (…) Det blev en stjerneklar aften. En musikalsk oplevelse, lysår fra det vante”
Poul Anker Nielsen, JydskeVestkysten

”Festfyrværkeri af lyd og billeder”
Bo Bechsgaard, DR P4

Line up

  • Casper Mikkelsen – Trommer