Mirja Klippel feat. Vesselil (FI/DK)

Med en gribende stemme, et rigt lydunivers og en sans for sangskrivning, der forbinder dybt personlige oplevelser med billedsprog fra den vilde nordiske natur, er den finske sangskriver, sangerinde og multiinstrumentalist Mirja Klippel et bemærkelsesværdigt talent på den alternative folkemusikscene .

Allerede hendes debut-EP ”Lift Your Lion” (2016) indbragte den københavnske musiker en Danish Music Award Folk som Årets sangskriver. Siden da har hun turneret flittigt i Europa, Rusland og Nordatlanten, efterfulgt af udgivelsen af ​​det anmelderroste fuldlængdealbum ”River of Silver” i 2018.

Med sit seneste album, Slow Coming Alive, tilføjer Klippel igen nye nuancer til hendes vidtstrakte og poetiske folkeunivers og fortsætter med at udforske bredden af ​​hendes sangskrivning. Støttet af sin medmusiker Alex Jønsson og skiftende gæster, som den prisbelønnede strygetrio Vesselil, trækker hun publikum ind i et friskt og stemningsfyldt univers, hvor personlige oplevelser åbner op for psykologiske dybder, og intime rum giver adgang til rå og vilde indre landskaber.

Line up:

  • Mirja Klippel – sang & guitar
  • Alex Jønsson – guitar
  • Elisabeth Dichmann – violin
  • Clara Tesch – violin, bratsch
  • Maja Aarøe Freese – femstrenget cello

Slow Coming Alive

Mirja Klippel med Vesselil – LIVE